İNFO FLASH HABER

CHP Fransa Birliği Paris’te aşure günü düzenledi.

CHP Fransa Birliği Paris’te aşure günü düzenledi. CHP Fransa Birliği Paris’te aşure günü düzenledi. 81 Boulevard Voltaire, 75011 Paris’te bulunan, CHP Fransa Birliği Çalışma Merkezi’nde düzenlenen aşure dağıtımına CHP Fransa Birliği Başkanı Uğur Bayram GÜVEN, onursal Başkanı Hüseyin ÇİÇEK, Başkan yardımcısı Hasan ACAR, Yönetim Kurulu üyeleri, Paris konsolosu Şadiye SEZER’ın de aralarında yer aldığı, çok […]

CHP Fransa Birliği Paris’te aşure günü düzenledi.
08 Ekim 2017 - 18:37 'de eklendi ve 2737 kez görüntülendi.

CHP Fransa Birliği Paris’te aşure günü düzenledi.

CHP Fransa Birliği Paris’te aşure günü düzenledi.
81 Boulevard Voltaire, 75011 Paris’te bulunan, CHP Fransa Birliği Çalışma Merkezi’nde düzenlenen aşure dağıtımına CHP Fransa Birliği Başkanı Uğur Bayram GÜVEN, onursal Başkanı Hüseyin ÇİÇEK, Başkan yardımcısı Hasan ACAR, Yönetim Kurulu üyeleri, Paris konsolosu Şadiye SEZER’ın de aralarında yer aldığı, çok sayıda CHP gönülüleri, dernek yöneticisi ve vatandaşlar katıldı.

 

CHP Fransa Birliği Yönetim Kurulu üyesi Yusuf COŞKUN, 100 kişilik kazanda pişirdiği aşureyi ikram etti.

 

DSC_0093DSC_0083DSC_0079 DSC_0081  DSC_0084 DSC_0085 DSC_0088 DSC_0089  DSC_0096 DSC_0100

 

PARTİLİ OLAN OLMAYAN GELDİ

Saat 13.00’den 16.00’e kadar devam eden etkinlikte, konuşma yapan CHP Fransa Birliği Başkanı Uğur Bayram GÜVEN, CHP Fransa Birliği olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz Aşure günümüze katılan, bütün davetlilere ve sayın Paris konsolosumuza teşekkür ediyoruz.

 

Konuşmasına devam eden, Birlik başkanı GÜVEN, “Toplumun bütün kesimleriyla bir araya gelip aşuremizi paylaştık. Partimizden olan, olmayan herkes geldi, sağolsunlar. Katılım gösteren, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Türkiye Cumhuriyeti Paris Başkonsolosluğu’nu temsilen etkinliğe katılan Konsolos Şadiye ZEZER, davetlerinden dolayı CHP Fransa Birliğine teşekkür ederek, Birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Konsolos ZEZER,“ Bu kutsal ayda düzenlediğiniz aşüre gününüzede aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Muharrem ayı’nın tüm ulusumuza ve müslüman alamine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

info flashaber Paris 08-10-2017

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER