İNFO FLASH HABER

F.C Paris Kazak Spor, ilk yarıyı 6 puan farkla lider kapatti. TEBRİKLER GENÇLER.

TEBRİKLER GENÇLER, F.C Paris Kazak Spor, ilk yarıyı 6 puan farkla lider kapattı. F.C Paris Kazak Spor, A takimi Fransa Paris İle de France promotion dhonneurs B grubunda ilk yarIyI 6 puan farkla lider kapatti         Sezon boyunca 12 maçda 10 galibiyet 1 beraberlik ve sadece 1 maglubiyeti bulunam F.C Paris Kazak Spor,Teknik […]

F.C Paris Kazak Spor,  ilk yarıyı 6 puan farkla lider kapatti. TEBRİKLER GENÇLER.
22 Aralık 2015 - 15:52 'de eklendi ve 3440 kez görüntülendi.

TEBRİKLER GENÇLER,

F.C Paris Kazak Spor, ilk yarıyı 6 puan farkla lider kapattı.

KAZAK SPORT1

F.C Paris Kazak Spor, A takimi Fransa Paris İle de France promotion dhonneurs B grubunda ilk yarIyI 6 puan farkla lider kapatti

 

 

 

 

KAZAK SPORT2Sezon boyunca 12 maçda 10 galibiyet 1 beraberlik ve sadece 1 maglubiyeti bulunam F.C Paris Kazak Spor,Teknik directorü, Selçuk Biyikli  sunları söyledi.

Oyuncularımdan çok memnunum hepsini kutluyorum bu başarı onların basarısıdır. F.C Paris Kazak Spor olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ekip çalışması yürüteceğiz dedi.
Selçuk Biyikli, şöyle devam etti.

Bu sezon sampiyon olacağız inşallah . Amacımız bu sezon sonunda, division dhonneur regional ligine yükselmektir  bunun için çalışıyoruz ekip olarak.

KAZAK SPORTAyrica takımımızın yarı sezon gol kralları : Rudy Drogba ve Taner Özdemir  oldular. Her ikisininde 7 gölü bulunuyor diyen Teknik director Selçuk Biyikli takımında bulunan bütün gençlerin ailelerine ve bizleri destekleyen sponsorlarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
F.C Paris Kazak Spor kulübümüzü, takip etmek için
Facebook’dan Fc paris kazak spor sayfası aracılığı ile ulaşmanız mümkündür.
www.pariskazakspor.com
Match adresse stadi : Stade des poissonnniers  2 rue jean cocteau  75018 paris

 

UATEM-PİMG MEDİA  Paris 22 Aralık 2015 Salı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER