İNFO FLASH HABER

FC.Paris Kazak Spor Futbol kulübünden, muhteşem şampıyonluk galası

FC.Paris Kazak Spor Futbol kulübü, şampıyonluk gecesi düzenledi. FC.Paris Kazak Spor, düzenlediği Şampiyonluk gala Gecesinde. Paris’te yaşayan Kazak ve Türk toplumunu buluşturdu. Ayrıca geceye bir çok iş adamı ve STK temsilcileri katılarak renk kattılar. Gecede futbolcular şampiyonluk kupasını birlikte kaldırarak şampıyonluklarını davetlilerle beraber kutladılar. Gala Gecesinde klüp yararına bir açık artırma yapıldı. Türk bayrağı, Mevlüt […]

FC.Paris Kazak Spor Futbol kulübünden, muhteşem şampıyonluk galası
20 Temmuz 2017 - 3:34 'de eklendi ve 1844 kez görüntülendi.

FC.Paris Kazak Spor Futbol kulübü, şampıyonluk gecesi düzenledi.

FC.Paris Kazak Spor, düzenlediği Şampiyonluk gala Gecesinde. Paris’te yaşayan Kazak ve Türk toplumunu buluşturdu. Ayrıca geceye bir çok iş adamı ve STK temsilcileri katılarak renk kattılar. Gecede futbolcular şampiyonluk kupasını birlikte kaldırarak şampıyonluklarını davetlilerle beraber kutladılar.

Gala Gecesinde klüp yararına bir açık artırma yapıldı.

Türk bayrağı, Mevlüt Erdinç’in forması ve biri birinden değerli tabloların yer aldığı külüp yararına yapılan açık artırmaya salonda bulunan iş adamları ve vatandaşlar büyük bir ilği gösterdi.
Etkinlikte konuşma yapan Paris Kazak Spor Kulüp Başkanı Selçuk Bıyıklı, kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere ve taraftarlarına teşekkür etti.

 

Büyük bir başarıya imza atarak sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını ve gelecek sezon tekrar şampiyon olmak için gereken çabayı göstereceklerini söyleyan Selçuk Bıyıklı, vatandaş ve iş adamlarından destek bekliyoruz dedi.

 

Gala gecesi verilen yemek ve gösterinin ardından, yapılan tombola çekilişi ile sona erdi..

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER