İNFO FLASH HABER

İyi Parti Fransa Teşkilatı Fransa’nın başkenti Paris’te, 28-04-2018 saat 16:00 Hotel Mercure’de kuruldu.

İyi Parti Fransa Teşkilatı Fransa’nın başkenti Paris’te 28-04-2018 saat 16:00 Hotel Mercure’de kuruldu.   AVRUPA genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener Genel Başkanlığındaki İyi Parti, Fransa’nın başkenti Paris’te 28-04-2018 saat 16:00 Hotel Mercure’de, Objectif 21 derneği başkanı Tahsin TEK’in açılış konuşması sonnrası, geçici olarak kurulan divan başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığını açıkladı. İyi Parti Fransa teşkilatı […]

İyi Parti Fransa Teşkilatı Fransa’nın başkenti Paris’te, 28-04-2018 saat 16:00 Hotel Mercure’de kuruldu.
28 Nisan 2018 - 21:26 'de eklendi ve 3279 kez görüntülendi.

İyi Parti Fransa Teşkilatı Fransa’nın başkenti Paris’te 28-04-2018 saat 16:00 Hotel Mercure’de kuruldu.

 

AVRUPA genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener Genel Başkanlığındaki İyi Parti, Fransa’nın başkenti Paris’te 28-04-2018 saat 16:00 Hotel Mercure’de, Objectif 21 derneği başkanı Tahsin TEK’in açılış konuşması sonnrası, geçici olarak kurulan divan başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığını açıkladı. İyi Parti Fransa teşkilatı resmen faliyete geçirildi.,

 

İYİ PARTİ FRANSA YÖNETİM KURUL ÜYELERİ,
Kurucu ve başkan : Selim Tongur
Basın sözcüsü : Ahmet Nardal
Muhasebeci ve medya sorumlusu : İmerzat Düzcan
Stratejiden sorumlu başkan yardımcısı : Satılmış Yediren
Halk ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı : İsmail Bosca
Genel sekreter : Mehmet Ali Demez
Sosyal medya ve gençlik kolları sorumlusu: Yavuzhan Bulut
Teşkilatlanma sorumlusu : Cüneyt Düzcan
Genel kordinatör ve SKM başkanı: Tahsin Tek
SKM başkan yardımcısı ve sandık sorumlusu  : Ömer Yılmaz

 

Geçici divan başkanı yapmış olduğu konuşmasında şunları dile getirdi. “Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde yapılan çalışmalar sonucunda 25 Ekim 2017 tarihinde İyi Parti Türkiye siyasetinde yerini almıştır. İyi Parti, ülkemizin son dönemlerde siyasi alanda yaşadığı tıkanıklıkları ortadan kaldırmak, kutuplaşmış seçmen kitlesini merkez bir parti altında toplamak, iç ve dış politikada var olan tahribatı ortadan kaldırmak ve toplumun her görüşünden renkleri tek bir çatı altında buluşturmak için İyi Parti kurulmuştur.

 

Derdi vatan olan insanlarımıza yeni bir umut olmanın heyecanını yaşamaktayız. Yeni kurulan İyi Parti, bu kısa zaman diliminde Türk milletinden çok büyük bir teveccüh ve ilgi görmektedir. Ülkenin dört bir köşesinde gördüğümüz bu yoğun ilgi, Fransa ve Avrupa’nın bir çok ülkesinde yapılan istişare toplantılarında kendini göstermektedir.

 

Genel Başkanımız Meral Akşener’le güçlü İyi Parti yönetim kadrolarımız önderliğinde, tek hedefimiz kuvvetlendirilmiş bir demokrasi ve daha güçlü bir sistem için mücadele etmektir. İyi Parti Fransa teşkilatı olarak temel hedefimiz, insanlar üzerinde bıkkınlık yaratan siyasi dil yerine, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve bunu sevgi dili ile gerçekleştirmek olacaktır. Türkiye İyi olacak, Avrupa İyi olacak” diye konuştu.

Kadim Özdemir

 

info flashaber  Paris 28-04-2018

 

iyi parti fransa 1 iyi parti fransa 2 iyi parti fransa 3 iyi parti fransa

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER