İNFO FLASH HABER

Diyaspora’dan S.T.K lara büyük saldırı

Maxime Gauin, idole des loups-gris – Maxime Gauin,Bozkurtların idolü  Diyaspora’dan S.T.K lara büyük saldırı,           Yazının orijinali için tıkla gör: https://extremismes.wordpress.com/ Extremismes: Chercheur en sociologie – Contre le négationnisme et les idéologies racistes, pour une étude rationnelle du présent.(Sosyolojik araştırma-Soykırım, inkar, ırkçı ideolojiler ve mevcut rasyonel çalışmalar karşısıda günlük değerlendirme ) […]

Diyaspora’dan S.T.K lara büyük saldırı
19 Nisan 2016 - 17:56 'de eklendi ve 2430 kez görüntülendi.

Maxime Gauin, idole des loups-gris – Maxime Gauin,Bozkurtların idolü 

Diyaspora’dan S.T.K lara büyük saldırı,

maxime-gauin1

 

 

 

 

 

Yazının orijinali için tıkla gör:

https://extremismes.wordpress.com/

Extremismes: Chercheur en sociologie – Contre le négationnisme et les idéologies racistes, pour une étude rationnelle du présent.(Sosyolojik araştırma-Soykırım, inkar, ırkçı ideolojiler ve mevcut rasyonel çalışmalar karşısıda günlük değerlendirme ) blog sitesi tarafından OBJEKTİF21  derneği ve STK başkanına saldırı niteliğinde açıklama yapıldı.
Yazının orijinali için tıkla gör: https://extremismes.wordpress.com/2016/01/16/les-e/

hakki akil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nisan 2016 yazısında ele almış oldukları yazıda, birçok STK Başkanlarınıda hedef tahtasına koyan Extremismes. blog sitesi, Hikmet Türk,  Maxime Gauin, Tahsin Tek ve Paris Büyükelçisi Sayın Hakkı Akil ve diğer dernek başkanlarını soykırımcı katiller ve kafatascılar olarak değerlendirmiştir.

 

tqhsùn tek

 

 

 

 

 

 

OBJECTİF21 deneği için okuma yazmayı yeni öğrenen dernek diye itamda bulunan Extremismes. blog sitesi irkci dernek olarak sınıfladırarak başkanını fransa bozkurtlar lideri olarak açıklamiştır.

12299145_901256369951381_8369109323544646649_n

Image publiée par Tahsin Tek sur sa page Facebook. Le mérite de la clarté

Ayrıca Centre Culturel Tranco-Turc de Pontoise dernek başkanı Sayın Hikmet Türk’ü  Iznogoud- vezir (çizgi romanı Bağdat’ta geçmektedir. Burada bir halife ile bir vezirin maceraları anlatılmaktadır. Aslında vezirin ismi, çizgi romanın da ismidir.) a benzetmesi ve Türk diyosborasının gizlı ajanı olarak nitelendirmesi düşündürücü olmuştur.

UATEM-PİMG AGENCE Paris 19-04-2016

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER