İNFO FLASH HABER

‘MHP üzerinde hesap yapanlara izin vermeyeceğim’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bu can bu tende olduğu müddetçe Türk…

‘MHP üzerinde hesap yapanlara izin vermeyeceğim’
10 Aralık 2015 - 2:03 'de eklendi ve 739 kez görüntülendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, terör olaylarına değinerek, Türkiye’nin milli birliği, huzuru, dayanışma ve kardeşlik hukukunun ateş altında olduğunu söyledi.

Bahçeli, "Tahir Elçi’nin evine ziyarette bulunan, arkasından Diyarbakır Barosunda konuşan ana muhalefet partisi genel başkanı, ‘barikatları kuran arkadaşla’ diyecek kadar teröre arka çıkmıştır. Davutoğlu ve Erdoğan’ın ‘dağdaki gençler’ sözünden sonra, Kılıçdaroğlu’nun ‘arkadaşlar’ ifadesi kurşun gibi adresini bulmuştur" dedi.

"Başkanlık diyeti olarak yeni anayasada Türklüğün ayıklanması, devletin doğu ve güneydoğudan vazgeçmesi karambole ve oldubittiye getirilebilecek, masada müzakeresi yapılan özerklik geç olmadan devreye alınabilecektir" diyen Bahçeli, şunları söyledi:

"Bu gelişmelere bakınca MHP ile neden uğraşıldığı sanıyorum daha iyi anlaşılacaktır. MHP’siz siyaset Türksüz vatan demektir, vatansız Türk demektir; Balkanlaşmış ülke, batmış Türkiye demektir. MHP’siz siyaset Türkiye Cumhuriyeti’nin kefenlenmesi, Türk tarihinin sökülüp atılması demektir. Bu can bu tende olduğu müddetçe Türk düşmanlarına ve MHP üzerinde hesap yapan çevrelere asla, ama asla izin vermeyecek, imkan tanımayacağım."

AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER