İNFO FLASH HABER

Paris’te“ Dört Adam” şiir kitabı yazarları tarafından PKS de tanıtıldı.

Paris Kültür Sanat’ın  (PKS) çıkardığı ilk şiir kitabı, okuyucu ile buluştu. Dört şairin şiirlerinden oluşan “Dört Adam” kitabını Yavuz Nufel, Sami Dündar, Atilla Ate ve Hasan Ağırdağ birlikte imzaladı. Paris Kültür Sanat (PKS) ilk yazılı eserini edebiyat severler ile buluşturdu. Dört şaiirin şiirlerinden oluşan kitabın imza gecesine çok sayıda davetli katıldı. “Dört Adam” kitabında şiirleri […]

Paris’te“ Dört Adam” şiir kitabı yazarları tarafından PKS de  tanıtıldı.
21 Aralık 2015 - 19:47 'de eklendi ve 1490 kez görüntülendi.

Paris Kültür Sanat’ın  (PKS) çıkardığı ilk şiir kitabı, okuyucu ile buluştu. Dört şairin şiirlerinden oluşan “Dört Adam” kitabını Yavuz Nufel, Sami Dündar, Atilla Ate ve Hasan Ağırdağ birlikte imzaladı.

Paris Kültür Sanat (PKS) ilk yazılı eserini edebiyat severler ile buluşturdu. Dört şaiirin şiirlerinden oluşan kitabın imza gecesine çok sayıda davetli katıldı. “Dört Adam” kitabında şiirleri bulunan Yavuz Nufel, Sami Dündar, Atilla Ate ve Hasan Ağırdağ, PKS’yi dolduran okurlarının kitaplarını imzaladı.

Şiir gecesinin açılış konuşmasını yapan PKS Direktörü Ali İnan, kültür merkezi olarak ilk yazılı eserleri olan Dört Adam’ı çıkartmanın mutluluğunu duyduklarını ve bundan sonra da PKS olarak kitap çıkarmaya devam edeceklerini ifade etti.

“Neyiniz var neyiniz yok almaya geldik”

Paris’e uzun yıllar gelip gittiğini dile getiren Yapımcı ve Şair Sami Dündar, PKS’nin ve kurucusu olan Ali İnan’ın Paris ile İstanbul arasında bir kültür köprüsü oluşturmak gibi bir arzusunun olduğunu gördüğünü, kendisinin de bu düşünceye katkıda bulunmak istediğini belirtti. PKS’nin bir şubesinin de İstanbulda olduğunu söyleyen Dündar, “Bundan böyle kültür sanat adına elinizde ne varsa hayata geçireceğiz. Neyiniz var neyiniz yok, almaya geldik! Şiirileri olanın şiirlerini, hikayeleri olanların hikayelerini, senaryoları olanların filmlerini çekeceğiz. Hiç birşeyi olmayanları da filmlerimizde oynatacağız.” şeklinde konuştu.

Dört Adam’ın imza günü şairlerin kendi şiirlerini seslendirdiği iki saatlik bir sahne gösterisine dönüştü. Şairliklerinin yanısıra müzisyen kimlikleri de olan Hasan Ağırdağ ve Atila Ate’nin canlı performansları ile dinleyenler unutulmaz bir gece yaşadı.

UATEM-PİMG  Fransa 24  Paris 21-12-2015 pazartesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER