İNFO FLASH HABER

Valenton Yunus Emre Türk kültür derneğinden muhteşem yeni yil resepsiyonu

Valenton Yunus Emre Türk kültür derneğinden muhteşem yeni yil resepsiyonu 94 bölgesinde bulunan, Valenton Yunus Emre Camii. Türk kültür derneği’nin geleneksel yeni yil vesilesi ile düzenlemiş olduğu programa çok sayıda davetli katıldı.   Valenton Belediye başkanı Françoise Baud , Limeil-Brévannes Belediye başkanı Françoise Lecoufle, 94 bölgesi il genel meclis üyesi Metin Yavuz , STK başkanları […]

Valenton Yunus Emre Türk kültür derneğinden muhteşem yeni yil resepsiyonu
28 Ocak 2018 - 17:35 'de eklendi ve 3096 kez görüntülendi.

Valenton Yunus Emre Türk kültür derneğinden muhteşem yeni yil resepsiyonu

94 bölgesinde bulunan, Valenton Yunus Emre Camii. Türk kültür derneği’nin geleneksel yeni yil vesilesi ile düzenlemiş olduğu programa çok sayıda davetli katıldı.

 

Valenton Belediye başkanı Françoise Baud , Limeil-Brévannes Belediye başkanı Françoise Lecoufle, 94 bölgesi il genel meclis üyesi Metin Yavuz , STK başkanları ve çoğunluğu yabancı davetlilerin oluşturduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ünlü piyanist Güray Basol tarafından sunulan dinleti, büyük bir ilgi topladı. Ayrıca yerel fransız ressam Marie-Claude tarafından çizilen ve derneğe bağışlanan, Osman Hamdi Bey’in Satranç Oyunculari tablosu geceye dagasını vurdu.

 

Valenton Yunus Emre Camii. Türk kültür derneğinin, genç ve başarılı başkanı Sayın Murat ÇETİNKAYA’nın selamlama konuşmasında birlik beraberlik ve birlikte yaşam çağrısı, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni alarak alkışlandı.

 
Geleneksel olarak her yıl, yeni yil vesilesi ile düzenlenen programa katılan , Valenton Belediye başkanı Françoise Baud , Limeil-Brévannes Belediye başkanı Françoise Lecoufle, 94 bölgesi il genel meclis üyesi Metin Yavuz, yaptıkları konuşmalarda birlikte yaşam, özgürlük, eşitlik, kardeşlik vurgusu yaparak, dernek yetkililerini tebrik ettiler.

 

Yeni yıl resepsiyon sunulan geleneksel türk mutfağının biri birinden leziz yemekleri eşliğinde sona erdi.
Resepsiyona katılan, yabancı davetliler sunulan yemek ve tatlıların ve kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı çok memnun kaldıklarını ve bir sonraki etkinliklerini sabırsızlıkla beklediklerini söylediler…

Kadim ÖZDEMİR
info flashaber       Paris 28-01-2018

oyunus emre camii valenton -murat cetinkaya-9 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-3 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-5 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-6 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-7 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-8 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-11 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-12 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-13 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-15 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-15-1 yunus emre camii valenton -murat cetinkaya-16 yunus emre -murat cetinkaya-0 yunus emre -murat cetinkaya-01

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER