İNFO FLASH HABER

Dünyanın en uçuk rekorları

Dünyanın en uçuk rekorları

Dünyanın en uzun karı kocası olarak Guinnes Rekorlar kitabına giren bu çiftin tabir yerindeyse yatacak yeri yok.Boylarına uygun yatak bulamayan Keisha ve Wilco Van Kleef-Bolton, özel olarak hazırladıkları yataklarında yatıyorlar.Ama çiftin ayakları yine de duvara dayanıyor. Wilco Van Kleef-Bolton, tam 2 metre 13 santim boyunda. Karısı Keisha ise 1 metre 95.5 santim uzunluğunda. Birisi beyaz diğeri zenci olan çiftin 3 çocuğu bulunuyor. Çiftin çocukları şimdilik normal boyda.

 

10 Aralık 2015 - 2:19 'de eklendi ve 53754 kez görüntülendi.
La brutalité policière comme unique réponse aux contestations sociales. La brutalité policière comme unique réponse aux contestations sociales.
Bu evin içide bir dışı da Bu evin içide bir dışı da
Türkiye’den baktıkça hayran kalacağınız manzaralar Türkiye’den baktıkça hayran kalacağınız manzaralar
Tek başına 17 PTT şubesi ile 2 marketi soyan zanlı yakalandı Tek başına 17 PTT şubesi ile 2 marketi soyan zanlı yakalandı
Ağrı’da feci kaza: 7 ölü, 1 yaralı var Ağrı’da feci kaza: 7 ölü, 1 yaralı var
Elazığ’da trenler çarpıştı! Elazığ’da trenler çarpıştı!
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ