İNFO FLASH HABER

Iğdır’da görev yapan matematik öğretmeni Hasan Kıraç’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme hayali, bulduğu matematik formülü sayesinde gerçek olacak.

Şevki Akgün Ortaokulu’nda görev yapan Kıraç, Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği "Bu Benim Eserim" isimli proje yarışmasında, "Bir üçgen içindeki eş üçgenlerin hesaplanmasına" ilişkin formül ile üçüncülüğü elde etti.

Kazandığı bu başarı nedeniyle Iğdır’da "yılın öğretmeni" seçilen Kıraç, Milli Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek öğretmenler arasında yer alacak.

Kıraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bulduğu formül ile eş üçgenlerden oluşmuş bir üçgen içinde kaç ters ve düz üçgen bulunduğunun rahatlıkla hesaplanabildiğini anlattı.

AA

11 Aralık 2015 - 16:22 'de eklendi ve 680 kez izlendi.

Matematik formülü sayesinde Erdoğan’la görüşecek

Iğdır’da görev yapan matematik öğretmeni Hasan Kıraç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme hayalini bulduğu matematik formülü sayesinde gerçekleştirecek.

Türkiye’ye araba ile yolculuk yapacak vatandaşlarımıza, ÖNEMLE DUYURULUR!!! Türkiye’ye araba ile yolculuk yapacak vatandaşlarımıza, ÖNEMLE DUYURULUR!!!
Des coups de feu entendus pendant un discours de François Hollande Des coups de feu entendus pendant un discours de François Hollande
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı
Dev ihaleye 11 teklif geldi Dev ihaleye 11 teklif geldi
DİTİB:Parıs’te bulunan tek Camii’si, Nation Selimiye Camii’yi satışa çıkradı. DİTİB:Parıs’te bulunan tek Camii’si, Nation Selimiye Camii’yi satışa çıkradı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ