İNFO FLASH HABER

Paris’te “Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması’nda büyük fiyasko”

Paris’te “Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması’nda büyük fiyasko”   Fransa’nın başkenti Paris’te Fransa-Türkiye İttifakı Derneğince “Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması” etkinliği gerçekleştirildi. 1000 kadar fransız güvenlik kuvettinin bulunduğu, Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması etkinliğine 50 ye yakın vatandaş katıldı. Türkiyeden gelen Millettin vekilleri kutlamaya katılmayarak paris turu yaptılar.               […]

Paris’te “Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması’nda büyük fiyasko”
31 Ekim 2016 - 21:41 'de eklendi ve 4100 kez görüntülendi.

Paris’te “Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması’nda büyük fiyasko”

 

Fransa’nın başkenti Paris’te Fransa-Türkiye İttifakı Derneğince “Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması” etkinliği gerçekleştirildi.
1000 kadar fransız güvenlik kuvettinin bulunduğu, Cumhuriyet Bayramı ve Demokrasi Buluşması etkinliğine 50 ye yakın vatandaş katıldı. Türkiyeden gelen Millettin vekilleri kutlamaya katılmayarak paris turu yaptılar.

 

dsc_0024 dsc_0045

 

 

 

 

 

 

Meclisler arası organize edilen futbol turnuvasına senato’da alınan ermeni yasası bahane edilerek iptal eden Millettin vekilleri, STK başkanları ile maç yaparak stres attılar.

 

TÜRKİYE İMAJINI HİÇE SAYAN MİLLETİN VEKİLLERİ VE KUTLAMAYA KATILMAYAN ÇATI DERNEKLERİ, ETKİNLİĞE KATILAN VATANDAŞLAR TARAFINDAN KINANDILAR.
FRANSIZ BASININDA TÜRKLER ERDOĞAN’NIN ÇAĞRISINA UYMADI MANŞETLERİ ATILMASI BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR…

 

Eyfel Kulesi yakınlarındaki Vauban Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe eski bakanlardan Bülent Akarcalı, Türkiye’nin Paris Konsolosu Müslüm Aygün ile az sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0023

dsc_0041

 

 

 

 

 

 

Etkinlikte, yoğun programı nedeniyle programa katılamadığını belirten TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın mesajı okundu.

Kahraman’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Hakimiyetin, bir silahlı güce, kişiye veya zümreye değil, millete ait olduğunu ortaya koyacağız ve bundan vazgeçmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Muhterem Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara çıkarak tanklara, asker elbisesi giymiş silahlı teröristlere karşı duran, yurt içinde ve yurt dışında geceleri meydanlarda demokrasi nöbeti tutan necip milletimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

dsc_0029dsc_0044

 

 

 

 

 

 

Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan eski bakanlardan Bülent Akarcalı, yaptığı açıklamada, Paris’te Cumhuriyet Bayramı’nı kutladıklarını belirterek, “2023’te 100. yılı da burada kutlayacağız. Napolyon’un mezarının karşısındaki bu güzel meydanı bize tahsis ettiği için Paris Belediyesi ve Fransız polisine teşekkür ediyorum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda Fransa’dan esinlenilmiştir. Paris’te bu kutlamayı yapmak, o yüzden çok anlamlı.” diye konuştu.

 

Fransa-Türkiye İttifakı Derneği Başkanı Halil Bulut ve başkan yardımcısı Hikmet Türk sorduğumuz sorulara şu cevapları verdiler.

Soru:  Sizce neden katılım olmadı?
Cevep: Bazıları sosyal medya üzerinden kutlamanın iptal edildiğini yaymışlar.
Soru 2 : STK larla bağlantıya geçtinizmi?
Cevep: Evet. Kimse kayda almadı halbuki herkese davetye gönderdik.

 

Yorum:

UATEM PİMG MEDİA  olarak bizler davet edilmedik. Buda şununu gösteriyor, Türkiye İttifakı Derneği, bu projeyi yanlız yürütmek istemiş. Yazık.
Ülke imajı yerlebir edildi. Türkiye’den gelen vekillerimiz gezmeye ve stres atmaya gelmişlermiş. Yeni kapi ruhu diye bir kaygılarıda yokmuş, beyefendiler farklı nedenler için gelmişler. Gelmeyin kardeşim… Yeter ….
Fransa polisi etkinliğin güvenliği için gerekli tedbirleri almış, teşekkürler…Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için bu meydanı bize ayrılmişlar, sağolsunlar.
Bizler bir çok guruba bölünmüş milli meselelerde birlikte hareket etmeyen menfi çıkarları için, Yeri geldiğinde mangalda kül birakmayan sözde Ülkücüler, vatansever chp liler, Ak gönüllüler, diğer çatı dernekleri ve darbe girişiminde sözde birlik içinde olanlar meğerse rüzgarın estiği yöne dönenlermiş. Demekki daha çok işimiz var…

Saygılarımızla…

 

dsc_0039dsc_0025dsc_0021

 

 

 

 

dsc_0043

 

 

 

 

 

 

 

info flashaber Paris 31-10-2016

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER