İNFO FLASH HABER

AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği)nden Metin Yavuz’a anlamlı ödül.

AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği)nden Metin Yavuz’a anlamlı ödül. AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği) Başkanlığını temsilen stüdyomuzda bulunan, Mecit TAŞTDEMİR, AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği) Başkanı Mustafa USLUCAN, adına Conseiller Departementale de Val de Marne ( Bölge meclis üyesi- il genel meclisi )Sayin Metin Yavuz beyefendiye, yılın gönül adamı ünvanını (ödülü) taktim edildi. Ödülünü canlı […]

AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği)nden  Metin Yavuz’a anlamlı ödül.
30 Ocak 2016 - 0:28 'de eklendi ve 2650 kez görüntülendi.

AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği)nden Metin Yavuz’a anlamlı ödül.

DSC_0214

AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği) Başkanlığını temsilen stüdyomuzda bulunan, Mecit TAŞTDEMİR, AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği) Başkanı Mustafa USLUCAN, adına Conseiller Departementale de Val de Marne ( Bölge meclis üyesi- il genel meclisi )Sayin Metin Yavuz beyefendiye, yılın gönül adamı ünvanını (ödülü) taktim edildi.

Ödülünü canlı yayında sütüdyomuzda giyerek kabül eden, Sayin Metin Yavuz Duygulu anlar yaşadı. Ödül sonrası bir konuşma yapan Sayin Metin Yavuz, çok dugulandığını beklemediğim bir anda gelen bu anlamlı ödülü bana layık gören, AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği) başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve kazak türk halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

DSC_0217 DSC_0218

 

Konuşmasını sürdüren iş adamı ve Fransa’nın tek Türk kökenli il genel meclisi üyesi siyasetcimiz,  Sayin Metin Yavuz, Bugüne kadar sürdudüğü sponsorluğunu imkanları el verdiği sürece sürdüreceğini söyledi.

 

AKFT( Fransa Kazak Türk Derneği) Başkanı Mustafa USLUCAN, adına ödülü taktim eden Mecit TAŞTDEMİR, Kazak türk halkına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı, Fransa’nın tek Türk kökenli il genel meclisi üyesi siyasetcimiz,  Sayin Metin Yavuz beye teşekkürlerini sundu.

DSC_0232 DSC_0233

Ayrıca Parıs Kazak sport kulübü başkanı, sayın Selçuk BIYIKLI, spor kulübü adına Sponsorları Sayin Metin Yavuz beye teşekkürlerini sunarak  almış olduğu ödülden dolayı kendilerini tebrik etti.

DSC_0226 DSC_0222

 

Ödül: Kazak ÇAPANI, önem arz eden özel insanlara verilen kazak tarzı bir teşekkür ödülüdür.

Kazakistan’dan özel olarak getirilen ve ipek’ten yapılan özel işlemeli bir giysidir. El işi ile donatılan giysi, 1 Ay süren uzun uğraşılar sonucu 5 kişi tarafından hazırlanmış paha biçilmez bir kaftandir.

PİMG AGENCE FRANCE Paris 29-01-2016

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER