İNFO FLASH HABER

Avrupa’da bir ilk Aéroville’de gerçekleşti.

Avrupa’da Turkish Plaisir du Café (Türk usulu kahve keyfi) istasyonu,  ilk şübesinin açılışını Paris Aéroville’de gerçekleştirdi.     13 -12-2017  Çarşamba saat 18:30’da, Paris Charles de Gaulle hava limanı yakınında bulunan Aéroville AVM (Alış Veriş Merkezi)’de gerçekleştirilen açılışa çok sayıda davetli katıldı.     Açılışa, Türkiye Cumhuriyeti Paris başkonsolosluğu konsolosu sayın Fatma Sağlıcak, Aulnay Sous Bois Belediye […]

Avrupa’da bir ilk Aéroville’de gerçekleşti.
15 Aralık 2017 - 19:28 'de eklendi ve 3155 kez görüntülendi.

Avrupa’da Turkish Plaisir du Café (Türk usulu kahve keyfi) istasyonu,  ilk şübesinin açılışını Paris Aéroville’de gerçekleştirdi.

 

 

13 -12-2017  Çarşamba saat 18:30’da, Paris Charles de Gaulle hava limanı yakınında bulunan Aéroville AVM (Alış Veriş Merkezi)’de gerçekleştirilen açılışa çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Açılışa, Türkiye Cumhuriyeti Paris başkonsolosluğu konsolosu sayın Fatma Sağlıcak, Aulnay Sous Bois Belediye başkanı Bruno Beschizza, Belediye mecils üyeleri ve STK başkanları iştirak ettiler.

 

Açılış konuşmasını, Turkish Plaisir du Café (Türk usulu kahve keyfi) kurcularından sayın Ramazan Işık, iş ortağı Karim Ladjal ve çalışanları eşliğinde  yaptı.

 

Ramazan Işık, konuşmasına katılan bütün davetlilere teşekkür ederek, şöyle devam etti.

“Bu projeyi gerçekletirmek için çok düşündük. Çünkü hiç benzeri olmayan bir proje ile yola çıkıyorduk. Projemizi Aéroville AVM (Alış Veriş Merkezi) yönetimine sunduk iyi bir concept olduğunu söyleyerek bize dönüş yapacaklarını söylediler.  Heyacanlı bekleyiş başladı ama çok şükür uzun sürmedi. Bir gün sonra projemizin kabul gördüğünü ve şartnameler için yeniden bir görüşmemiz gerektiğini söyleyerek rendevu verdiler. İşte o rendevudan bugüne gelebilmek için, tam bir buçuk yıl uğraştık hamd olsun başardık. Ama yolun başındayız, amacımız Türk kültürünü ve mutfağını bütün Avrupa’ya taşımaktır. Hedefimiz ise yeni şübeler açarak bir zincir oluşturmaktır. tekrar bugün buraya gelerek bizleri yanlız bırakmadığınız için hepinize çok  teşekkür ederiz ” dedi.

Ayrıca Açılışa katılan, Türkiye Cumhuriyeti Paris başkonsolosluğu konsolosu sayın Fatma Sağlıcak, bir selamlama konuşması yaparak, Kuruculara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konsolos sayın Fatma Sağlıcak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Türkiye’yi, kültürümüzü ve Bayrağımızı önemli bir yerde tanıtmanız ve dalgaladırmanız çok önem arz ediyor. Girişiminizden dolay tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Açılış, Davetliler için düzenlenen  muhteşem  bir resepsionla sona erdi.
İNFO FLASH HABER Paris 15-12-2017

plaisir du cafe29

plaisir du cafe 26plaisir du cafe 27plaisir du cafe33plaisir du cafe32plaisir du cafe7plaisir du cafe3plaisir du cafe2plaisir du cafeplaisir du cafe8

plaisir du cafe4plaisir du cafe21plaisir du cafe22plaisir du cafe14plaisir du cafe12plaisir du cafe1plaisir du cafe24plaisir du cafe3

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER