İNFO FLASH HABER

Esnafa sicil affı geliyor

Ağbal, “Çeşitli nedenlerle geçmişe dönük olarak çeki, senedi…

Esnafa sicil affı geliyor
05 Ocak 2017 - 1:33 'de eklendi ve 1140 kez görüntülendi.

Hükümet piyasanın en çok beklediği sorun için düğmeye bastı. Son dönemde ardı ardına teşvik ve faizsiz krediler ile piyasaya moral ve nakit sağlamaya çalışan hükümet, bu imkanlardan faydalanması zor görülen kara listede bulunan esnaf ve tüketiciler için sicil affı getiriyor.

Özellikle Esnafa Faizsiz 50 Bin TL Faizsiz Kredi müjdesinin verildiği bu günlerde Kara Listede bulunan Esnaflar tarafından merakla beklenen soru: Acaba 50 bin TL Faizsiz Krediden Kara Listede bulunanlar faydalanabilecek mi? Cevap veriyoruz EVET. 6 Ay içerisinde borcunu ödeyen veya yeniden yapılandıran kişi, şirket ve esnaflar bu imkanlardan faydalanabileceklerdir.

KOSGEB Esnafa 50 Bin TL Faizsiz Kredi imkanı sağlıyor. Ayrıntılar için tıklayınız.

 

16 Aralık tarihinde Meclise sunulan torba yasa içerisinde yer alan Sicil Affı ile 11.5 milyon kişi ile 2.3 milyon esnaf sicillerini temizleyebilecek ve kara listeden çıkma imkanına sahip olacaklardır. Bu kişi ve şirketler ödenmemiş borçlarından dolayı kara listede bulunmakta ve kredi kullanmaları neredeyse imkansız hale gelmişlerdi.

Bu kişi ve şirketler sicil affından faydalanarak kara listeden çıkmak ve tekrardan sorunsuz şekilde krediden faydalanmak için 6 ay içerisinde borçlarını ödemek veya yeniden yapılandırmasını sağlamaları gerekmektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER