İNFO FLASH HABER

Fransa Türk Federasyonun’dan şok istifa haberi.

Fransa Türk Federasyonu Muhasibi Davut Durmuş, istifa etti.   Davut Durmuş Fransa Türk Federasyon’da iki senedir yürüttüğü Fransa Türk Federasyon Genel muhasip yardımcılığından istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Açıklama, “Son günlerde yaşanan ve vicdan sahibi herkesi derinden etkileyen bir kısım iftira, şikayet, küfürlü yazma gibi gelişmeler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl oldu. Öncelikle […]

Fransa Türk Federasyonun’dan şok istifa haberi.
23 Ocak 2017 - 17:32 'de eklendi ve 2423 kez görüntülendi.

Fransa Türk Federasyonu Muhasibi Davut Durmuş, istifa etti.

 

Davut Durmuş Fransa Türk Federasyon’da iki senedir yürüttüğü Fransa Türk Federasyon Genel muhasip yardımcılığından istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Açıklama,

“Son günlerde yaşanan ve vicdan sahibi herkesi derinden etkileyen bir kısım iftira, şikayet, küfürlü yazma gibi gelişmeler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl oldu. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki Fransa Türk federasyon divan üyeliği benim için hiçbir zaman birinci sırada olmadı, ama FTF genel başkan Orhan İlhan samimi davetini kabul ettim ve FTF divanında genel muhasebe yardımcısı olarak üstlendiğim bu görevimden kendi isteğimle görevimden ayrılıyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER