İNFO FLASH HABER

FUAF: Genel merkezini Strasburg’tan Paris’e taşıdı.

FUAF:Fransa Alevi Birlikleri Feserasyonu. Artık Paris’te. FUAF ( Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu ) Fransa’nın Strasburg kentinde bulunan genel merkezini Paris’e taşıdı. FUAF yönetimi ve bünyesinde bulundurduğu 37 AKM (Alevi Kültür Merkezi) başkanlarının katılımlarıyla, görkemli bir törenle açıldı. Açılış kurdelesini Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı Erdal Kılıçkaya ve Fransa’nın çeşitli kentlerinde faaliyet gösteren 37 Alevi […]

FUAF: Genel merkezini Strasburg’tan Paris’e taşıdı.
11 Ocak 2016 - 3:58 'de eklendi ve 2696 kez görüntülendi.

FUAF:Fransa Alevi Birlikleri Feserasyonu. Artık Paris’te.
FUAF ( Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu ) Fransa’nın Strasburg kentinde bulunan genel merkezini Paris’e taşıdı.
FUAF yönetimi ve bünyesinde bulundurduğu 37 AKM (Alevi Kültür Merkezi) başkanlarının katılımlarıyla, görkemli bir törenle açıldı.
Açılış kurdelesini Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı Erdal Kılıçkaya ve Fransa’nın çeşitli kentlerinde faaliyet gösteren 37 Alevi Kültür Merkezi başkan ve temsilcileri ile birlikte kesen FUAF Genel Başkanı Erdal Kılıçkaya şunları söyledi.
Değerli canlar, 10 yılı aşkın süredir Fransa’nın Strazburg kentinde faaliyet gösteren Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu Merkez büromuzu Paris’e taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Burası sadece Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu‘nun mekanı olmayacak, artık şuan itibari ile siz değerli canlarımızında mekanı olacaktır.


FUAF şu saat’ten sonra bütün faaliyetlerini bu merkezden yürütecektir. Yürüteceği etkinliklerini aşkile sevgiyle dolduracaktır. Dolayısıyla bugün attığımız tohum yeşererek büyüyecek dedi ve ekledi.

Bugün barış, demokrasi, ve insan hakları adına attığımız tohum sevgi ve aşk adına olsun, biz Aleviler bunların mucadelesini veriyoruz. Aleviler herzaman sevgiden,barıştan yana oldu ve bundan sonrada o şekilde devam edecektir. Artık Paris’te bir eviniz var ve kapımız herkese açık kalacaktır. Tekrar hoş geldiniz diyerek konuşmasını sonlandırdı.


FUAF genel başkanı Kılıçkaya Merkezi’nin açılışında emeği geçenlere birer teşekkür belgesi verdi.
Açiliş, Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren 37 Alevi Kültür Merkezi başkanları’nın ve açılışa katılan davetlilrin arasında bulunan Elele Derneği başkanı Gaye Petek, CHP Fransa Birliği başkanı Bayram Uğur Güven, Paris Kültür Sanat Derneği Başkanı Ali İnan, Fransa Ezidi Derneği Başkanı ve UATEM- PIMG MEDİA başkanı Kadim Özdemir’in, yaptıkları selamlama konuşması ve müzik eşliğinde verilem kokteyle sona erdi.

PİMG AGENCE FRANCE, Paris 10-01-2015

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER