İNFO FLASH HABER

HANIMELİ DERNEĞİ PARİS, MUHTEŞEM BİR KONSERLE EĞİTİME DESTEK GECESİ DÜZENLEDİ.

Paris Hanımeli Derneği 25-02-2022’de, Étoile de Villiers salonunda muhteşem bir konser eşlğinde, « Eğitime destek 1» temalı bir gece düzeledi. Geceye üst düzey yöneticiler, STK başkanları , kanat öndrleri, iş adamları ve halk büyük ilgi gösterdi. Hanımeli Derneği Başkanı,sayın Pembe Hekimoğlu yaptığı konuşmada düzenlenen gecenin gelirleri, bir kumbara’da tutularak, ihtiyaç sahibi okuyan gençlere burs olarak […]

HANIMELİ DERNEĞİ PARİS, MUHTEŞEM BİR KONSERLE EĞİTİME DESTEK GECESİ DÜZENLEDİ.
27 Şubat 2022 - 20:18 'de eklendi ve 4876 kez görüntülendi.

Paris Hanımeli Derneği 25-02-2022’de, Étoile de Villiers salonunda muhteşem bir konser eşlğinde, « Eğitime destek 1» temalı bir gece düzeledi. Geceye üst düzey yöneticiler, STK başkanları , kanat öndrleri, iş adamları ve halk büyük ilgi gösterdi.
Hanımeli Derneği Başkanı,sayın Pembe Hekimoğlu yaptığı konuşmada düzenlenen gecenin gelirleri, bir kumbara’da tutularak, ihtiyaç sahibi okuyan gençlere burs olarak yönledirilecektir dedi.

 

Hanımeli Derneği tarafından gerçekleştirilen « Eğitime destek 1» temalı geceye, üst düzey diplomatların yanı sıra bölge belediye başkanları ve bürokratlar katılım sağlayarak desteklerini sundular.
Bu anlamlı ve bir o kadarda önem arz eden Gecede, Türkiye Cumhuryeti’nin Paris Büyükelçisi Ali ONANER, Paris Başkonsolusu Serdar BELENTEPE, Paris Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Prof Dr. Suna Timur,  Paris Eğitim Ataşesi Dr. Şevket TÜFEKCİ, Türkiye’nin UNESCO Nezdinde Daimi Temsilciliği’nden Müsteşar Çiğdem Gökçe BELENTEPE ve Ordu Aybastı Belediye Başkanı Beytullah GEÇTAN, Val d’oise Milletvekili Zivka PARK, Pontoise Vali Yardımcısı Antoine PRUDENT, Goussainville Belediye Başkanı Abdelaziz HAMIDA Belediye Encümenleri katıldılar.

 

Eğitime destek konseri esnasıda Hanımeli Derneği Başakanı Pembe Hekimoğlu bir açılış konuşması yaparak, geceye katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.
Gecede bulunan üst düzey katılımcılar, arasında bulunan, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Goussainville Belediye Başkanı Abdelaziz Hamida, ve geceye geç saat’te teşvik eden, Eksalansları Paris Büyükelçisi Ali Onaner, gecen’nin önemine binayen bir selamlama konuşması yaparak hanımeli derneği ynetimine ve eğitime destek için bir araya gelen katılımcılara teşekkür ettiler.
Ayrıca Eğiteme Destek gecesine, Sponsor olarak destek veren iş insanlarına teşekkür plaketi verildi.

 

Türkiye’den bu gece için gelen sanatçılar, Kevser Karamustafaoğlu, Elif Buse Doğan, Baha ve Paris’in Yerel sanatcısı Ozan Arslan muhteşem sesleri ile geceye renk kattılar. ,
Paris’in sevilen DJ’si Burak sahne alarak gençlere muhteşen ve unutulmaz bir müzik eşliğinde süper bir eğlence sundu.
Gece finali, bu anlamlı geceye katılan , destek veren, organize eden ve emek sunan herkese dernek yönetimi ve üyeleri, teşekkür için, sahneye gelerek katılımcılara, ve davetlilere dernek adına büyük alkışlar eşliğinde teşekkür ettiler.
Konser sunumu, Gökçen Sonuvar Kandemir tarafından gerçekleştirildi.

VİDEO GECE

Kadim ÖZDEMİR
INFO FLASH HABER Paris 27-02-2022

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER