İNFO FLASH HABER

İran’ı kana boğan yurtdışındaki koordinasyon merkezleri ortaya çıktı.

İran’da ekonomik sıkıntılar nedeniyle başlayan ve dış müdahale ile terör eylemlerine dönüşerek kamu mallarının yakılıp yıkılmasına neden olan protestoların, ülke dışındaki koordinasyon merkezleri ortaya çıktı. İran’da günlerdir süren ve kamu binalarının tahrip edilip, sloganlarla İslam inkılabının hedef alındığı terör eylemlerinin arkasından ABD tarafından Erbil’de ve Herat’ta oluşturulan koordinasyon merkezleri çıktı. İran medyasında yer alan habere […]

İran’ı kana boğan yurtdışındaki koordinasyon merkezleri ortaya çıktı.
03 Ocak 2018 - 18:36 'de eklendi ve 1937 kez görüntülendi.

İran’da ekonomik sıkıntılar nedeniyle başlayan ve dış müdahale ile terör eylemlerine dönüşerek kamu mallarının yakılıp yıkılmasına neden olan protestoların, ülke dışındaki koordinasyon merkezleri ortaya çıktı.
İran’da günlerdir süren ve kamu binalarının tahrip edilip, sloganlarla İslam inkılabının hedef alındığı terör eylemlerinin arkasından ABD tarafından Erbil’de ve Herat’ta oluşturulan koordinasyon merkezleri çıktı.

İran medyasında yer alan habere göre, Kuzey Irak’ın Erbil kentinde ve Afganistan’ın Herat kentinde oluşturulan koordinasyon merkezlerinde, protestolar terör faaliyetlerine evriltildi.

CIA ajanlarının rahatça girip çıkabildiği Erbil ve Herat şehri yakından incelenecek olursa, söz konusu şehirlerin tesadüfi olarak seçilmediği de görülecektir

Barzani hükümetinin ABD ve İsrail ile sıkı ilişkileri nedeniyle, CIA ve MOSSAD ajanları Erbil’de rahatça casusluk faaliyetlerinde bulunabiliyor. Bilindiği üzere 2017’de bağımsızlık referandumuna en büyük desteği de İsrail vermişti. Ayrıca Peşmergeye eğitim ve silah desteği veren ABD’nin bölgede birçok üssü bulunuyor.

Afganistan’ın şehri olan Herat’ta da durum farklı değil. ABD’nin kontrolündeki bölgede birçok radikal terör örgütüne eğitim veriliyor. CIA ajanları tarafından Herat’ta eğitim verilen DEAŞ, El Kaide ve Taliban ise bunlardan sadece birkaçı.  Kaynak on4.

Kadim ÖZDEMİR

 

info-flashaber  Paris-03-01-2018

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER