İNFO FLASH HABER

Son Dakika: Bütün bir aileyi yok eden vahşet! İşte son gelişmeler

Fransa’nın Folschviller kasabasında cinnet geçiren Yozgat doğumlu 36 yaşında olan Gökhan DEMİRTAŞ İsimli baba, eşi Ardahan nufusuna kayıtlı, 25 yaşında olan Kübra DEMİRTAŞ -KÜPELİ ve 3 ve 7 yaşlarında biri kız diğeri erkek iki çocuğunu boğarak öldürdükten sonra, kendisiyle beraber getirdiği kesici aletle, bileklerini keserek intihar etti.         Fransa’nın Metz şehri yakınlarında […]

Son Dakika: Bütün bir aileyi yok eden vahşet! İşte son gelişmeler
13 Temmuz 2016 - 18:54 'de eklendi ve 4062 kez görüntülendi.

Fransa’nın Folschviller kasabasında cinnet geçiren Yozgat doğumlu 36 yaşında olan Gökhan DEMİRTAŞ İsimli baba, eşi Ardahan nufusuna kayıtlı, 25 yaşında olan Kübra DEMİRTAŞ -KÜPELİ ve 3 ve 7 yaşlarında biri kız diğeri erkek iki çocuğunu boğarak öldürdükten sonra, kendisiyle beraber getirdiği kesici aletle, bileklerini keserek intihar etti.

Folschviller DE YOK OLAN TÜRK AİLESİ

 

 

 

 

Fransa’nın Metz şehri yakınlarında yaşanan ve herkesi dehşete düşüren aile dramı olayı, Ardahan nufusuna kayıtlı, Kübra DEMİRTAŞ -KÜPELİ’nin kız kardeşinin evi ziyaret etmesiyle ortaya çıktı.
1 rue Auguste Rodin Folschville’ de Pazar 10 ile Pazartesi 11 Temuz gerçekleştiği varsayılan cinnet olayı. sonrası, dramın yaşandığı eve çok sayıda jandarma ekibi sevkedildi. Güvenlik güçleri yaptığı ilk incelemede 3 yaşındaki kız ve 7 yaşındaki erkek çocuğun cesedinin küçük kızın odasında bulunduğunu tespit etti.

kübra taşdemir-küpeli

 

 

 

 

 

 

 

 

Olay yerine gelerek araştırma yapan uzmanların ilk belirlemelerine göre, (Olay yeri inceleme ve araştırma ekipleri , doktor, polis ve jandarma) Elimize ulaşan ilk bilgilere şöyle.
Cinnet geçirerek eşini ve çocuklarını öldüren Yozgat doğumlu 36 yaşındaki Gökhan DEMİRTAŞ İsimli baba, eşini öldürmek için elektirik uzatma kablosunu 8 defa boğazına sararak boğdugunu, çocukların ise nasıl öldürüldüğü konusunda ise, nefesiz kalarak veya boğularak öldüklerini, bab’nın ise, kendisiyle beraber getirdiği kesici aletle, bileklerini keserek intihar ettiğini düşündüklerini söleyen yetkililer, yapılacak otopsi sonrası daha geniş bilgi verebileceklerini açıkladılar.

 

Yakınlarının vermiş oldukları bilgilere göre, 10 yıllık evli olan çift, 3 yıla yakındır taşındıkları evlerinde ayrılmadan önce sorunsuz yaşdıkarını ve herkes tarafından sevilen bir aile olduklarını söylediler.
Baba Gökhan DEMİRTAŞ ın bir inşaat fabrikasında çalıtığı ve çocuklarını görmek için sık sık geldiğini, her geldiğinde büyük tartışmaların olduğunu söyleyen komşuları, ayrıldıktan sonra buraya yakın Woippy, kasabasına taşınan baba’nın ayrılığı kabüllenmediği için tartışmanın olduğunu söylediler.
Komşular: Daha Pazar günü 3ü Folschviller de pazar yerinde bulunan bir indirim yerinde ve kebapcıda beraberdiler, hala şok içindeyiz ve anllam veremiyoruz dediler..

Adsız

 

 

 

 

 

 

 

 

Cinnet geçiren Yozgat doğumlu 36 yuaşındaki Gökhan DEMİRTAŞ, ile eşi 25 yaşında Kübra DEMİRTAŞ -KÜPELİ, bir süredir ayrı yaşdıkları ve çiftin ayrılma sürecinde olduğu belirtildi. Soruşturmada ortaya çıkan diğer bir bilgiye göre, ayrılma kararını hazmedemeyen 36 yaşındaki baba’nın eşini ve eşi’nın ailesinden bazılarını ölümle tehtit ettiği ortaya çıktı.

procureur

 

 

 

 

 

 

Konu ile alakalı olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Sarreguemines savcısı Jean-Luc Jaeg, cesetlerin Strasburgta bulunan (Institut médico légal de Strasbourg) adli tip merkezine sevk edildiğini bildirdi.
Evde yapılan ilk tespitlerde cesetler üzerinde yara ve boğuşma izlerinin bulunduğu söyleyen savcı, vahim olayın araştırmak ve gereken anketlerin yapılması için, Forbach, Jandarma biriminin görevlendirildiğini açıkladı. (La brigade de recherches de la gendarmerie de Forbach)! Sarreguemines savcısı Jean-Luc Jaeg, 2 çocuk ve anne babasının kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu tam olarak ortaya çıkacak dedi ve ekledi şu anda araştırma safasındayız.

 

PİMG AGENCE FRANCE Paris 13-07-2016

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER