İNFO FLASH HABER

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN PARİS’TE STK’LARLA BULUŞTU.

TBMM Başkanım İsmail Kahraman, Paris’te Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi. Resmi bir ziyaret için Fransa’da  bulunan TBMM Başkanı ve heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Fransa’nın başkenti paris’te STK temsilcileri ile fikir alişverişinde bulundu. T.C Paris başkonsolosluğunda gerçekleşen istişare toplantısına büyük bir katılım oldu. Toplantıda TBMM Başkanı İsmail Kahraman, katılımcıları yakinen tanımak amacı doğrultusunda bütün […]

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN PARİS’TE STK’LARLA BULUŞTU.
13 Ekim 2016 - 0:05 'de eklendi ve 1842 kez görüntülendi.

TBMM Başkanım İsmail Kahraman, Paris’te Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

Resmi bir ziyaret için Fransa’da  bulunan TBMM Başkanı ve heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Fransa’nın başkenti paris’te STK temsilcileri ile fikir alişverişinde bulundu.

T.C Paris başkonsolosluğunda gerçekleşen istişare toplantısına büyük bir katılım oldu.

Toplantıda TBMM Başkanı İsmail Kahraman, katılımcıları yakinen tanımak amacı doğrultusunda bütün katılımcılardan kendilerini tanıtmalarını istedi.

Komik anların yaşandığı tanıtım esnasında salonda bulunanların farklı ilerden olması ve heyete bulunan vekilerimiz tarafından hemişeriperverlik yarışına yol açması neşeli anların yaşanmasına sepep oldu.

Heyete bulunan CHP. MHP. ve AK PARTİ’li vekilerimiz, göstermiş oldukları bütünlükle salonda bulunan STK temsilcileri tarafından büyük bir beğeni topladı.

Toplantıda bir konuşma yapan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye de gerçekleşen olaylara değinerek, birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Türkiye ne zaman bir ileri adım atarsa sürekli engellenir diyerek, Rahmetli Menderes ve Erbakan dönemlerinden bir kaç örnek aktardı.

Kahraman, Menderes öncesi Türkiyede bulunan fabrika sayısı ile Menderes Sonrası fabrikaları karşılaştıracak olursak Rahmetli Menderesin asılma nedeni ortaya çıkıyor dedi.

Erbakan dönemine deyinen Meclis başkanı, Erbakan’nın yapmış olduğu ağır sanayı hamlesi ve dış borç almaması bir çok rentiyeci tarafından hoş karşılanmamıştır. Akabinde ortaya acizmendizciler, kalkancılar, fadime şahinler gibi olaylar ortaya koyularak Türkiye elden gidiyor dediler. Türkiye hiç bir yere gitmiyor halan yerinde ama gitikce büyüyor dedi.

Konuşmasını Şehitlerimizi fatiha ile anarak bitiren Kahraman,  onlar kalbimizdeler ve onları hiç bir zaman unutmayacağız daha şimdiden yeni yapılan köprünün adının 15 Temuz olduğunu ve önümüzdeki yıllarda 15 Temuz Şehitlerimizi anma günü olarak kutlanacaktır dedi.

Toplantı soru, cevap ve fotoraf seansı ile sona erdi.

İnfo Flashaber, Paris 12-10-2016

dsc_0630 dsc_0631dsc_0661dsc_0652

 

dsc_0645

dsc_0633

dsc_0637

dsc_0628

dsc_0650

dsc_0649

dsc_0660

dsc_0656

dsc_0662dsc_0652dsc_0642dsc_0638dsc_0633

dsc_0658

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER