İNFO FLASH HABER

UATEM-PİMG MEDİA: 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarız.

UATEM-PİMG MEDİA: BASIN AÇIKLAMASI,   UATEM-PİMG MEDİA olarak, Kadınlarımızın herhangi bir ayrımcılık ve şiddet olmadan yaşayabileceği daha güzel ve geleceğe daha umutla bakabileceği günler için hep birlikte kadın erkek ayırımsız omuz omuza mücadele edeceğimize olan inancımız ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarız. Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün 1857 yılında NewYork’ta 40 bin […]

UATEM-PİMG MEDİA: 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarız.
08 Mart 2016 - 14:44 'de eklendi ve 1701 kez görüntülendi.

UATEM-PİMG MEDİA: BASIN AÇIKLAMASI,

 

UATEM-PİMG MEDİA olarak,

Kadınlarımızın herhangi bir ayrımcılık ve şiddet olmadan yaşayabileceği daha güzel ve geleceğe daha umutla bakabileceği günler için hep birlikte kadın erkek ayırımsız omuz omuza mücadele edeceğimize olan inancımız ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarız.
Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün 1857 yılında NewYork’ta 40 bin dokuma işçisinin sömürüye başkaldırıp, daha insanca bir yaşam için başlattığı ve 129 kadının can verdiği mücadelenin yıl dönümü olduğunu belirterek.
159 yıl önce hiçbir kural olmadan gerçekleştirilen sömürünün bugün değişik şekil ve yöntemlerle sürdürüldüğünü biliyoruz.
Mağdur olup, tacize uğrayan, aile içi şiddete maruz kalan ve ölen kadınlar olduğunun altını cizerek, Bunun için yasalar yapmak değil, bireylerin eşitlik ve kadına şiddetin son bulması için üstüne düşeni yapması ile mümkün olacaktır diyoruz.
Saygılarımızla.

UATEM-PİMG MEDİA adına,

Kadim ÖZDEMİR.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER